Voor Ouders

Voor de ouders / verzorgers

Op 7, 8 en 9 maart 2023 wordt de beroepenvoorlichting Groningen georganiseerd. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waar veel leerlingen op af komen om zich te oriënteren op hun vervolgopleiding en hun toekomst. Middels deze brief willen we u informeren over een aantal praktische zaken rondom de beroepenvoorlichting.

pexels-miguel-á-padriñán-1111372

Praktische informatie

De locatie van de beroepenvoorlichting is CSG Augustinus in Groningen aan de Admiraal de Ruyterlaan 37.


Er is erg weinig parkeergelegenheid bij en rond deze locatie, dus het is aan te raden om zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.


De vraag aan de leerlingen is dat ze zoveel mogelijk zelfstandig naar de beroepenvoorlichting komen. De reden hiervoor is dat er per voorlichting een beperkt aantal plekken beschikbaar is. Deze plekken zijn alleen voor de leerlingen bedoeld. Daarnaast willen we met deze vraag de sfeer en de veiligheid tijdens een voorlichting waarborgen. Ouders en verzorgers kunnen na het afzetten van hun kind de stad in. Mocht dit geen optie zijn, dan is er de mogelijkheid om een koffiedate met andere ouders te hebben.

We hopen er op deze manier een prettige en vooral leuke beroepenvoorlichting van te maken. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Opmerking

Let op, er is weinig parkeergelegenheid in de buurt van het Augustinus.
Kom op tijd om een goed plekje te vinden of kom met het openbaar vervoer of de fiets.
Volg de instructies van de verkeersregelaars.